My way of living

Verhoog je comfort met domotica

Je woning aanpassen aan je levensstijl doe je met Domotica. Gebruiksgemak staat centraal. Door middel van een app, een touchscreen en een slimme thermostaat bedien je je huis. Muziek, screens/rolluiken, ventilatie en verlichting bedien je in een handomdraai.

Je energieverbruik monitoren en bijsturen of je woning beveiligen doe je met een druk op de knop.

Het ontspannen gevoel van veilig wonen

Wordt er aangebeld?

Met de videoterminal zie je door middel van een camera wie er aanbelt en kan je de deur op afstand openen. Eenvoudig met één druk op de knop. Zo hoef je nooit meer naar de voordeur te lopen. Met oog op extra veiligheid zorg je er tevens voor dat je de deur niet hoeft open te maken voor onbekende mensen.

 

Zijn alle deuren en ramen goed gesloten?

Wanneer je gaat slapen zorg je ervoor dat alles gesloten is. Met melders zie je snel en overzichtelijk of alle deuren en ramen van je huis goed gesloten zijn. Of installeer sensoren die je koppelt aan je alarminstallatie. Zo merken bewegingssensoren het op als er iets of iemand beweegt op een moment dat dat niet gebruikelijk is, de slimme rookmelders communiceren met elkaar en geven een alarmsignaal zodra 1 rookmelder brand detecteert. Heb je indoor beveiligingscamera's dan kan je de beelden bekijken via je smartphone.

bvolt_domotica_poolhouse
bvolt_dressing_verlichting
badkamer_01
bvolt_plafondlampen

Altijd de perfecte sfeer in huis

Combineer sfeervolle verlichting met de perfecte temperatuur en zet altijd de perfecte sfeer neer. Beheer de verlichting centraal vanop je smarthone of een intelligent wanddisplay. Voeg ook je geluidsinstallatie toe voor extra gemak.

Domotica regelt de temperatuur

Thuiskomen in een koud huis is met domotica verleden tijd. Een warme slaapkamer als je naar bed gaat? Heerlijk.

Per ruimte stel je de gewenste temperatuur in. Ruimtes waar je niet aanwezig bent hoeft je niet intensief te verwarmen. Met zone regeling stel je de temperatuur per ruimte in. Zo zorg je niet alleen voor de ideale temperatuur in alle ruimtes, maar je bent ook milieuvriendelijk bezig en je bespaart op je jaarlijkse stookkosten.

Ja ik wil graag een offerte!