Bvolt_Zonnepanelen 22.15.02
Bvolt_Zonnepanelen 22.15.02 (1)
Bvolt_Zonnepanelen 22.15.00 (2)

Maak je eigen groene energie

Groener, slimmer en zuiniger energie gebruiken.

Samen bouwen we aan een duurzame en koolstofarme toekomst. Zonnepanelen produceren schone energie. Hierdoor kan je je CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen. Energie produceren gebeurt meer en meer lokaal: op ons dak of in onze tuin.

Bvolt_Zonnepanelen 22.15

Voordelen

Naast het opwekken van je eigen energie hebben zonnepanelen nog een pak andere voordelen.

 

Garantie

Zonnepanelen hebben een garantie van 25 tot 30 jaar.


Onderhoudskosten

Zonnepanelen vragen weinig tot geen onderhoud. Als je ze af en toe schoonmaakt dan blijft je rendement op peil. 1 à 2 keer per jaar is voldoende. Een zachte borstel of spons en lauw water is perfect.


Lange levensduur

Zonnepanelen hebben geen bewegende onderdelen. Dit heeft als voordeel dat er geen mechanische slijtage is wat een lange levensduur garandeert.


Aantrekkelijke investering

Door de lange levensduur zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. De investering verdien je vlot terug binnen de 10 jaar, de volgende 15 jaar kan je dus zien als pure winst.


Waardevermeerdering van de woning

Zonnepanelen laten je woning stijgen in waarde. Zonnepanelen dragen namelijk bij aan een duurzame woning. Duurzame woningen zijn aantrekkelijker voor eventuele kopers. Hebben de kopers geen interesse in de overname van de zonnepanelen? Dan kan je de panelen gewoon meeverhuizen naar je nieuwe woning.


Besparen op uw energierekening

Het grootste voordeel van zonnepanelen is de besparing die de zonnepanelen opleveren. Met zonnepanelen verlaag  je de electriciteitskosten of laat je deze zelfs volledig verdwijnen.

Ja ik wil graag een offerte!